Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Τα Χρυσά Αγαπημένα σας σε Νέα έκδοση...

ggLa Bella Italia: Η όμορφη Ιταλία είναι ένας προορισμός που αμέτρητες γυναίκες στον κόσμο θέλουν να επισκεφθούν. Έχει αυτόν τον αέρα του στυλ και της κομψότητας που μιλάει κατευθείαν στην καρδιά τους.


Απο τις ηλιόλουστες παραλίες του Νότου μέχρι τις κομψές πλατείες της Ρώμης και την πρωτεύουσα της μόδας, το Μιλάνο, η Ιταλία συναρπάζει, εμπνέει και μας κάνει πιο ρομαντικές. Η εκλεπτυσμένη κομψότητα είναι η ουσία της νέας ερμηνείας του κλασικού αρώματος της Oriflame, του Giordani Gold.

Μία Νέα ΕρμηνείαΤι εννοούμε λέγονας νέα ερμηνεία; Πήραμε την ουσία του Giordani Gold Eau de Parfum και προσθέσαμε μία νέα λουλουδάτη νότα από κρίνους της Παναγίας. Αυτό του πανέμορφο λουλούδι που απαντάται στη Μεσόγειο προσθέτει μία νέα πτυχή σύγχρονης πολυτέλειας στην καρδιά του best-selling αρώματός μας.  Το κλασικό Giordani Gold έχει όμως και νέο μπουκάλι. Πιο βαρύ, το νέο γυάλινο μπουκάλι προσθέτει μία αίσθηση αποκλειστικότητας στο άρωμα και μία ακαταμάχητη αύρα Ιταλικής φινέτας για τη γυναίκα που εκτιμά τις φίνες απολαύσεις της ζωής.

Όμορφα ΧρώματαΓια να σας χαρίσουμε λίγη ακόμα πολυτέλεια στη ζωή σας, η Giordani Gold παρουσιάζει την επανέκδοση της best-selling Lash Fascination Μάσκαρα ως Giordani Gold Supreme Length Μάσκαρα. Είναι καλύτερη από ποτέ χάρη στη βελτιωμένη της σύνθεση και το καινοτομικό βουρτσάκι που καλύπτει και διαχωρίζει τέλεια κάθε βλεφαρίδα χαρίζοντας μέγιστο μήκος με μία μόνο εφαρμογή. Συμπληρώστε τη Συλλογή σας από προϊόντα Giordani Gold με τις νέες, περιορισμένης κυκλοφορίας, διπλές Σκιές Ματιών σε πλούσιες αποχρώσεις εμπνευσμένες από τα Ιταλικά τοπία. Αυτές οι πανέμορφες αποχρώσεις είναι ιδανικές για κάθε ώρα της ημέρας με αποτέλεσμα που μένει σταθερό.

Χρυσή ΛάμψηΤα νέα αξεσουάρ συμπληρώνουν τέλεια την αναγέννηση αυτού του κλασικού αρώματος. Μη χάσετε την πανέμορφη καπιτονέ τσάντα Giordani Gold αλλά και το πορτοφόλι. Τέλεια για κάθε στιγμή - από το γραφείο έως την νυχτερινή έξοδο - η τσάντα και το πορτοφόλι είναι απαραίτητα για τη γυναίκα που έχει στυλ. Ακόμα ένα απαραίτητο αξεσουάρ, η εσάρπα Giordani Gold με χρυσαφί ιριδίζουσα λάμψη, ολοκληρώνει το look της πολυτέλειας και της κομψότητας.

Μπορείτε να αποκτήσετε τα προϊόντα πολύ εύκολα κάνοντας κλικ παρακάτω!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου